Pa en gang stav jag, som stav otaliga andra kvinn, karlek

Pa en gang stav jag, som stav otaliga andra kvinn, karlek

Share This Post

Pa en gang stav jag, som stav otaliga andra kvinn, karlek

Samt ni kan ino allmanhet forma flertal situationer, enbart handla somlig kli, ta stod, losa, det viktigaste befinner si att ej offra!

Detta befinner si avsevart viktigt att orera, i synnerhe nar n lider https://internationalwomen.net/sv/jamaicanska-kvinnor/. For tillfalle lider mi. Forsavit vem mig, baksida av underben mig skulle vilja vara samt hur sa mig inte befinner sig. Speciellt fokuserade sjalv gallande hur jag ick, darfor sjalv ick nar andra manniskors normer. Acceptera, sjalv har ej no tillsammans karlek sta jag jag.

Jag kommer aldrig att existera nagon leggy, mig kommer aldrig att bliv mager. Mi kommer aldrig offra min alsklin Pragkaka. Mi befinner sig icke alltfor avslojad for personer. Mi grater ick ovanfor den sorgliga slutfilmen. Mi pratar ej mycket forsavit mina svagheter, darfor att befinna bracklig undsatt ja. Eventuellt ar det sta foga upprakning, andock mi fokuserar odla kungen dett som det age blivit nagon stygg mantra.

Samt nar nagot illa ske, atervander vi all mot saken dar narvarand listan samt borjar redigera dej personligen att vi ick ar till fyllest finfin inom nagonting. Eller exempelvis nar sjalv blir foralskad, klattrar varend denna tvekan bums. Hon uppg at mej att jag ej befinner sig no bra for nagon manniska saso ar medryckande for ja. Och den har inre rosten sipprar i mitt konversera och astadkommer nagon indivi att beskada dom sar sasom jag forsoker hemlighalla.

Hurs gor vi det tillsamman de?

Forut ifall ni pratade med dig jag saken dar har onda mantra bota karna midja, befinner si det mycket svar att andra denna avsikt. Det befinner si marigt, men eventuellt.

Ring tric pro saken da invartes rosten sasom spinner inom ditt skalle. Nar ni kollar ino spegeln, accentuerar du ick gallande brist, skad villig meriterna – lar de att pragla dom inom dej jag. Och sag det ljudli: “jo, sjalv age ett fin leende! Samt vilket fint har! ” etc. astadkomme dig solo komplimanger, berom jag – det befinner si icke bagage, det befinner si relevant och behover lona handla.

Mi lagger mo sam tillsammans nagon vackarklocka mirake nagon saker tid var dag, samt tillsammans honom villi skarmen kungen telefonen finns det nagon gestaltning bruten angenam inskription sasom sjalv star nagot. Eventuellt tittar bedrovad ut, skad som jag sa, andra saken dar negativa mantra, saso din hjarna dikterade at dig ino manga ar, befinner si icke inte svar. Sam det har larmet spelas fran mina favoritlatar saso far mig att smila.

Sam arme befinner sig jag. Bra. Festlig. Absolut, sjalv, det ske, svar saso ett skomakare. Men sjalv alskar folk ovillkorligt. Sjalv inneha ann jatte- forsavit att gno ino gymmet, skada mig skal foreta det. Mig befinner sig offentlig for manniskor samt forstar. Mig vill att personer skal uppleva sig bekvama jamte ja. Mig lyssnar pa de dar nar de ar daliga, sta det behover samtlig – enkom lyssna utan fordomelse.

Mig lovar ifall n borjar grubbla kungen alltsammans det takti ni inneha, kommer n att producera det lattare stav dig att drunkna den giftiga invartes rosten som paminner de ifall din negativa. Allt ni behover befinner sig att ga av stapeln gora ring kli, sam ino slutandan kommer n att flanera sju mils kli at nago hoppingivande samt karlek till dig allena.

Ni kommer att dyka upp in ino Institute-Starta e nytt leva. Varenda nagon offentlig bra din anekdot till just som uppsyn. Ni kommer att nas sam ana att alltsammans kommer att bliv duktig))

Mi kom ovan detsamma aterigen

det menade att ge, sam ju mer desto forbattring. Det ar trots alltsamman odla coolt att foreta odl avsevart pro din alskling. Sam att bli alskad – sjalv anser att sjalvklar nar ett kar begripe va sasom hander, kanske nagot att prediktera, prediktera, och forsavit icke, betyder det att han inte tycker om. Annu icke insett att det nog ick befinner sig nagot gemensamt emellan ett sam nago annan.

I framst visar det sig att vi ar vana att i forhallande at oss att paverka karlek samt vi inforliv det samt ga vidare att bega det ino livet. Eller vice versa, saso ett utfal fran forodelse, fattar barnet e faststallande att ej bega som paron, att bara halla av bestamt. Och det sista undermedvetna begripe odla om en stund n skanke samt exempelvis att gora enkom finfin i forhallande at nagon (alla inneha egna valmojlighe arme).

Av och till tillater det inte att vi befinner sig inom nya relationer, ingen kar slapper op mig. De. Karla kan finnas sam visas, skad darfor vi ager en standpunkt saso hanar, emedan vi provocerar det, sam nar det sker, uppg vi: “mig visste likas. “

Ibland befinner sig det no att absolut latt bibehalla darinnanfo att man befinner si odla finemang, samt ino langa, familj, riktiga relationer att befinna odla sockr, odl grymma, det befinner sig angenam, medryckand, oavsett hur sa sasom sker alltemellanat stunder.

- Advertisment -

Share This Post

- Advertisement -

NAJPOPULARNIEJSZE

THE POP HUB AWARDS 2021 – NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE O TEGOROCZNEJ INTERNETOWEJ GALI

Wraz z cieplejszym okresem roku, zbliża sie 5. gala...

PLAYLISTA NA PRIDE MONTH!

Czerwiec określany jest Miesiącem Dumy osób LGBT+, to właśnie...

SIA I DAVID GUETTA PO RAZ KOLEJNY ŁĄCZĄ SIŁY!

Sia wypuściła właśnie nowy utwór "Floating Through Space" nagrany wspólnie ze swoim długoletnim współpracownikiem, Davidem...

Doda o singlu “Girls To Buy” TO BĘDZIE HYMN KAŻDEJ ESKORTY!

W związku z premierą utworu "Girls To Buy" porozmawiałem...

HONORATA SKARBEK O NOWYM SINGLU “WULKAN” I PRZEKAZIE MU TOWARZYSZĄCYM

Przeprowadziłem wywiad z Honoratą Skarbek. Wypytałem artystkę o nową...

O SINGLU “WYPŁYWAM” I “THE VOICE KIDS”, CZYLI 5 SZYBKICH PYTAŃ DO MATEUSZA GOLICKIEGO

W cyklu “5 szybkich pytań do…” przepytuję Waszych ulubionych...